Munten van Dedoles voor de WHO

Vanwege de situatie tijdens de coronaviruspandemie, van 16 maart tot 31 mei, hebben we het doel van onze verzameling tijdelijk gewijzigd om het fonds van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te ondersteunen om de bestrijding van de pandemie effectiever te maken. Samen hebben we 56 760,36 euro's bijgedragen, waarvoor onze hartelijke dank.


Beste klanten, gezondheid is onze prioriteit en tegenwoordig is de bescherming ervan belangrijker dan ooit. Daarom hebben we enkele maatregelen genomen, om u en onze collega's te beschermen.

Levering van goederen
Uw pakket wordt door een bezorger aan de deur geleverd. Vanwege beschermende maatregelen hebben wij de mogelijkheid om de pakketten persoonlijk af te halen in onze filialen tijdelijk opgeheven.


Hoe moet ik me voorbereiden op de ontvangst van het pakket?
Wij raden u aan om een mondkap te dragen. Vergeet niet uw handen te wassen na ontvangst van het pakket.


Retour en claim
Veel van onze medewerkers bleven thuis met hun kinderen. Hierdoor kan de doorlooptijd van uw claims en retouren worden verlengd. Om deze reden hebben wij de retour- of claimtermijn op 100 dagen gesteld.


Munten van Dedoles
Vanwege de situatie tijdens de coronaviruspandemie, van 16 maart tot 31 mei, hebben we het doel van onze verzameling tijdelijk gewijzigd om het fonds van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te ondersteunen om de bestrijding van de pandemie effectiever te maken. Samen hebben we 55 830 euro's bijgedragen, waarvoor onze hartelijke dank.

Veiligheid van onze medewerkers
We stellen iedereen, wiens functieomschrijving het toelaat, in staat om vanuit huis te werken. We hebben het niveau van de hygiëne in ons magazijn verhoogd en de reiniging en de desinfectie van de werkplekken geïntensiveerd.

We houden u op de hoogte van verdere maatregelen.


Wij wensen u allen veel gezondheid, kracht en optimisme toe. We kunnen het samen doen.

Uw Dedoles team